Despre noi

DOMI-TEX.com este magazin online lider de produse textile care furnizează produse unice direct de la producătorii de lenjerii de pat, pilote și alte textile de uz casnic la cele mai bune prețuri.
 

DOMI-TEX.com vă oferă posibilitatea de a comanda direct de la producătorii de textile, beneficiind astfel de cele mai bune prețuri de pe piață, fără taxe excedentare de la angrosiști și comercianți, fără închirieri de magazine, fără costuri salariale și fără alte aprecieri. Vă oferim o gamă largă de produse cu designuri unice la prețuri foarte rezonabile, oferind astfel personalitate și modele diferite față de modelele comercializate masiv.
 

DOMI-TEX.com vă oferă modele unice și personalizate
Pentru realizarea imaginilor se folosesc tehnologii de imprimare digitală de ultimă generație care fac posibilă crearea de modele personalizate de înaltă calitate la prețuri extrem de accesibile.
În acest fel, puteți alege un design unic în funcție de preferințele dumneavoastră și în conformitate cu stilul și modelul de interior dorit.
Produsele oferite nu sunt disponibile pe scară largă și acest lucru oferă posibilitatea de a alege desene și modele unice.
 

Tehnologia de confecționare
Imprimarea prin sublimare este utilizată pentru imprimarea modelelor pe țesături, care oferă culori saturate cu o rezistență la lumină.și spălare excepțională. 
Cu tehnologia modernă de imprimare prin sublimăre, cerneala este direct introdusă în fibrele țesăturii, astfel încât țesătura în sine este colorată, nu doar suprafața sa.
Avantajele acestei tehnologii sunt că este posibilă utilizarea cernelurilor pe bază de apă absolut inofensive și ecologice.
 

Durabilitatea produsului
Calitatea înaltă a materialelor utilizate și tehnologia unică de imprimare prin colorarea interioară a țesăturii creează un sentiment tangibil de impact natural și o calitate ridicată a imaginii, cu durabilitate unică.
Pentru o durabilitate maximă a produselor, vă rugăm să respectați temperaturile de spălare indicate și să folosiți detergenți adecvați.
 

Materiale utilizate
Ne mândrim că folosim tehnologii de ultimă generație care ne permit să producem articole realizate din materiale naturale și non-alergene.
Alegem întotdeauna cele mai bune materiale, cu o descriere detaliată a compoziției fiecărui produs și a modului în care este realizat acesta.
 

Conformitate de culoare
Calitatea înaltă a tehnologiilor utilizate în imprimarea imaginilor de design ne permite să oferim cel mai bun rezultat de imprimare pe materiale textile, care depășește cu mult tehnicile tradiționale de fabricație. Imprimarea de înaltă calitate permite afișarea culorilor strălucitoare și de înaltă calitate pe diferite tipuri de țesături, cum ar fi bumbac, microfibră, prosoape și multe altele. Cu toate acestea, imaginea de pe țesătură poate fi diferită de imaginea de pe ecran și imaginile ilustrative de pe site datorită percepției diferite la scară mică și mare, datorită diferitelor materiale, lumină etc.
 

Controlul calității
Menținerea calității înalte este foarte importantă pentru noi, deoarece fiecare client mulțumit este o nouă referință și recomandare în rândul rudelor și prietenilor.
Înțelegem că trebuie menținut un nivel ridicat de performanță pentru o dezvoltarea stabilă pe termen lung, care nu numai că satisface cerințele clienților, dar oferă și un nou standard în domeniul producției textile și imprimării digitale pe țesături și prosoape.
 

Faceți comanda la noi și împărtășiți-ne impresiile dumneavoastră!
Așteptăm cu nerăbdare să ne contactați :)
 

Salutări
Echipa de la DOMI -TEX.com