Livrarea comenzilor

Timp de livrare
Fiecare produs are un termen de livrare individual - lenjeria de design se fabrică în termen de 7 zile lucrătoare de la data comenzii. Comenzile pentru lenjerii de pat cu pilotă de design sau cuverturi matlasate de design termenul de fabricare este de 7-14 zile lucrătoare, în funcție de modelul produsului.


Facem tot posibilul pentru ca fabricarea să fie cât mai rapidă și cu cea mai înaltă calitate a produsului, dar fiecare comandă de produse de design este executată individual și, prin urmare, avem nevoie de timp operativ pentru imprimarea și coaserea produselor. Acesta este motivul pentru care avem nevoie de timpul de livrare de mai sus.
Vă mulțumim pentru înțelegere! Dacă vă grăbiți și doriți fabricare în cel mai scurt timp, nu ezitați să ne contactați!


Verificare și test
Puteți profita de ocazie pentru a verifica comanda la primirea de la curier și a fi liniștiți în legătură cu produsele primite.
În acest fel, suntem siguri că clienții noștri sunt mulțumiți de ceea ce au primit și până acum peste 99% dintre clienții noștri ne-au oferit feedback pozitiv!.


Costuri de transport
Pentru întreaga țară oferim un preț fix de transport 19.95 Ron! 
Livrarea este gratuită pentru comenzi de peste 390 Ron!


Plata la livrare
Plata produsele comandate se efectuează în numerar la primire prin curier! 


Taxe suplimentare de transport
Livrările se fac cu firma de curierat Econt, condițiile pentru care prețurile preferențiale sunt pentru comenzi de până la 5 kg. În cazul coletelor mari, se poate percepe o taxă suplimentară pentru serviciile de curierat.


Înlocuire și retur
Aveți dreptul de a returna produsul în termen de 14 zile de la cumpărare, în condițiile în care produsul nu a fost utilizat sau deteriorat.
Costurile de curierat pentru returnarea comenzii sunt în detrimentul clientului.
Contactați-ne dacă aveți nevoie de retur și schimb.